måndag 19 mars 2018

VACKRA PENDELLAMPOR I GLAS FRÅN IKEA, MIO OCH HÜBSCH


VACKER GLASPENDEL FRÅN HÜBSCH

Idag kom dessa pendellampor i glas från Hübsch upp ovanför matsalsbordet hemma hos oss. Jag älskar dem. Tyvärr hade de som planerade vår el beräknat att vi skulle ha ett gigantiskt bord😆, så lamporna hänger nu för nära varsin ytterkant av bordet. Vårt bord är ändå 190 cm långt utan iläggsskivorna...så detta borde de beräknat bättre. Vi missade det på ritningen tyvärr, men man hade hoppats på att de med sin erfarenhet hade mer koll på måtten. Men, men det är ju inte hela världen, vi ska se om det inte kan bli bra att sätta upp vita krokar i taket mer mot mitten och bara hänga in lamporna. De har vackra tygsladdar, så det kan bli fint. 

Denna lampa är 30 cm bred och 40 cm hög, ganska stor för att vara en glaslampa förstod jag när jag letade runt.


Och så dessa underbara lite mindre med svart topp, som också är från Hübsch.



FINA FRÅN IKEA TILL SUPERBRA PRIS


Klovan finns i två olika former och med rökigt glas eller klarglas. Lite mindre lampskärmar som passar in överallt och som med fördel kan hänga i klunga. 

Jakobsbyn har vi precis hängt upp i vår WIC. Jättefin, enkel och prisvärd. Till dessa Ikea-skärmar måste man köpa separata lampupphängen, och då har man ju möjlighet att välja vad man tycker passar till rummet.

MIO:S SNYGGA GABRIELLA

Avslutar med den stilrena skönheten Gabriella från Mio. Lovely! Imorgon fortsätter mitt projekt att försöka får rätt på familjens garderober här! 

Sköt om er ♡ Mia

Jag finns även på Instagram @villaljungberg
Follow my blog with Bloglovin

Bilder: 
Bild 1 Mia Ljungberg. 
Bild 2-6 inspirationsbilder från Ikea, Hübsch och Mio.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar